Az igazi motorosok egész évben erre készülnek, végre itt az idő találkozni mindenkivel, felfrissíteni a motoros tudásunk, versenyezni, megismerni a gyártók legújabb termékeit, a motoros bemutatók, a bulik és végtelen élmények várnak rád egész nyáron. A motoros rendezvények végigsöpörnek az egész országon, ami kiváló alkalom, hogy összeköss egy jó kis motoros túrát egy igazán pörgős bulival is.

Koncertek, motoros ügyességi bemutatók, vetélkedők, lássuk mi vár ránk a nyáron!

 

Griff Nemzetközi Motoros Találkozó, Tiszaföldvár

  1. július 11 – 14.

Indítsuk a motoros rendezvények listáját Tiszaföldváron, ahol látványos motoros bemutatók, repülőshow, tűzijáték és még számtalan izgalmas program várja az érdeklődőket három teljes napon keresztül.

Nyitás csütörtök reggel 8:00-kor, a helyszín a Tiszaföldvári Strand, ami egész napos programot biztosít. A koncertek csütörtökön és pénteken 18:00 órától, szombaton 20:00 órától várják a bulizni vágyókat.

A fellépők között szerepel a Road, az Edda, a Depresszió, és még sokan mások. Napközben izgalmas motoros ügyességi bemutatók, felvonulások, tombola, hangerőmérés és repülős programok várnak.

 

Ercsi Autó és Motor Találkozó és 9. Suzuki Találkozó, Ercsi

2019. július 21.

Egy héttel később már az Ercsi Ipari Parkban várják a nagyérdeműt, és indulhat is tovább az idei motoros rendezvények szezonja. A motorosok mellett az autósok is nagy szerepet kapnak, de a márkahű Suzuki rajongókon kívül is mindenkit mást is várnak a szervezők. Az egy napos program szuper vasárnapi szórakozás az egész családnak is, ha szeretnéd megmutatni gyermekeidnek is szenvedélyed tárgyát és közelről a nyeregbe ültetni őket.

 

Bike Week – Siroki Motoros Találkozó, Sirok

2019. július 24 – 28.

Az év egyik legnagyobbja a motoros rendezvény listáján, több ezer motorost várnak a szervezők. A motorosok mekkájában rengeteg neves fellépővel találkozhatunk, többek között jelen lesz a Gépszíj, Nagy Feró és a Beatrice, a Kárpátia, Kowalsky meg a Vega, Ganxsta Zoli és a Kartel, az AB/CD, a Junkies, a Depresszió és a Road.

A siroki fesztiválon torok nem marad szárazon, a szervezők olyan fesztivált hoztak össze, ahol garantáltan érezni fogod, hogy élsz. Az idén huszadik alkalommal szervezett motoros rendezvény felteszi a nyári szezonra a koronát.

 

Karcagtuning Autós Motoros Találkozó, Kisújszállás

  1. augusztus 09 – 11.

Tölts egy hétvégét a Kisújszállási Gyógy- és Strandfürdőn, hogy az esti buli után egy egész napos pihenővel ünnepeld a nyarat. A szervezők a tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva hatalmas bulit ígérnek az idei nyárra, rengeteg programmal, ahol mindenki megtalálja a kedvére valót.

Fontos, hogy idén a rendezvény új helyszínre kerül, így Karcag helyett idén Kisújszálláson várnak minden érdeklődőt. A motoros rendezvény belépője a strandra is bejutást biztosít, használható az óriáscsúszda, a szauna, a kemping is. A hangulatot tovább fokozzák éjszakai fürdőzéssel, discoval, ahol DJ WILLCOX lesz a fellépő.

Tovább emeli az esemény fontosságát, hogy a szervezők idén is adománygyűjtést tartanak, a Kátai Gábor Kórház Gyermekosztálya valamint a Túrkevei Tűzoltóság számára tudnak a résztvevők adományaikkal segíteni. A rendezvény támogatói között szerepel a PatriCar, a Pixelkontakt, az LL Racing, a DTK Turbo és még sokan mások.

 

VII. Motorock Fesztivál, Nagyatád

  1. augusztus 16 – 17.

Augusztus harmadik hétvégéjén kerül megrendezésre a nagyatádi laktanya területén a Motorock Fesztivál, idén a hetedik alkalommal. A motoros rendezvény fő fellépője pedig a P.Mobil zenekar lesz. A szervezők célja, hogy teret adjanak a feltörekvő, tehetséges zenészeknek is, ezért rengeteg új bandával találkozhatunk majd.

 

Moto – Rock Weekend, Hajdúnánás

2019. augusztus 28 – 31.

A nyár zárasaként a Hajdúnánási Gyógyfürdőben rendezett Moto – Rock Weekend-el búcsúzunk. A négy napos motoros rendezvény az egyik legnagyobb, 300 nm méretű sörsátorral, ChiliX Erősevő versennyel, szkanderbajnoksággal, motoros felvonulással, kiállításokkal, tetoválókkal és rengeteg zenei fellépővel várják a látogatókat. Ráadásul a rendezvényre érkezők a belépő megvásárlásával a hajdúnánási strandot is ingyenesen használhatják.

A fellépők hosszú sorában megtalálható a Pokolgép, a P.Mobil, a Road, az Alvin és a mókusok, a szerdai napon pedig meglepetés fellépővel várnak a szervezők.

 

Csillogjon a motorod, ne hagyd otthon a WD-40-edet sem!