Ha a tökéletes helyszínt keresed egy biciklis nyaraláshoz, mindenképpen olvass tovább! Számos gyönyörű, felfedezésre váró vidék van a világon, melyek nem csak két keréken nyújtanak életre szóló élményt. Sivatagok, hegyek, vízpartok, erdők és még sorolhatnánk, következő összeállításunkkal lenyűgöző, mégis kevésbé ismert nyaraló helyszínekkel adunk egy kis kedvcsinálót a következő utazásodhoz biciklivel vagy anélkül!

Grey County, Ontario Kanada

Miért ajánljuk első helyen Grey County-t? Ha egy békés biciklis nyaralás a vágyad, már kezdhetsz is szállást keresni a környéken. Lélegzetelállító vízpartok és hegyvidékek várnak itt, kitaposott biciklis ösvényekkel és műutakkal egyaránt. Ha szeretnél többet tudni, olvass tovább itt.

Vlas Veredes, Spanyolország

A Vlas Verdes jelentése Zöld Utak, régi, már nem használt vasúti vonalakat alakították át a gyalogos és biciklis turista forgalom számára kényelmesen járható, mégis eddig ismeretlen tájak bejárására. Összességében 2000 kilométer hosszan látogathatóak Spanyolország szerte ezek a Zöld Utak, melyek kiépítettségük révén minden biciklis számára járhatóak. A Spanyolországi Vlas Verdes-ről itt találsz részletesebb információt.

Loch Lomond, Skócia

A családdal indulnál biciklis nyaralásra, amiben minden korosztály örömét leli és rendkívüli élményekkel gazdagodik? A Loch Lomond a skóciai vidék középpontjában terül el és híres kitűnő biciklis út hálózatának kiépítettségéről. Különösen ajánljuk a Trossachs Nemzeti Park felkeresését, melyről ide kattintva informálódhatsz!

Tsitsikamma Nemzeti Park, Dél-Afrika

Elsősorban a hegyvidéket kedvelő biciklisták érdeklődését keltheti fel ez a Nemzeti Park, mely egyedülálló lehetőséget nyújt meleg éghajlati magaslatok felfedezésére. A terület kedvező klímája miatt, bármelyik évszakban nyugodtan időzíthetsz ide nyaralást, kifejezetten jó ötlet, ha a tél közepéből vágysz a nyárba!

Dordogne, Franciaország

Legutolsó desztinációnkat elősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnek biciklizés közben, több pihenőt beiktatni. Itt ugyanis egy-egy rövidebb megállóra biztosan szükség lesz, hogy az elénk táruló látványban gyönyörködhessünk! Itt található ugyanis a Vézère Valley, a Sarlat Voie Verte, valamint a Sarlat La Canéda. Több napra tervezz mindenképpen, ha ide indulsz!

Kevés élvezetes sport van a biciklizésnél, különleges tájakon szerintünk. A WD-40 BIKE termékeiről ne feledkezz meg az utazás előtt! Hasznos útitársaid lesznek.

Te milyen úticélt választanál legközelebb? Mindenesetre, legyen az a sivatag, vagy a tundra, mi biztosak vagyunk benne, hogy kellemes élménnyekkel fogsz gazdagodni. Jó tervezgetést kívánunk!