tracking

WD-40®-nel könnyű a ragasztó eltávolítás! A legjobb megoldás a problémára

Mindannyiunknak okozott már problémát a termékekre ragasztott matricák eltávolítása, a ragasztópisztoly csövének beszáradása, az elcsöppenő ragasztófoltok és még sorolhatnánk.

A megoldás viszont igazán kézenfekvő, hiszen a WD-40 számos felhasználási területe mellett az olyan hétköznapi problémákra is megoldást jelent, mint a ragasztó eltávolítás.

 

Minden fel van matricázva!

Manapság már bármit vásárolunk, különféle matricákkal és címkékkel van ellátva. Ezek levétele igazi kihívás, mivel csak hosszas vakargatással, áztatással lehetséges a ragasztó eltávolítás.

A WD-40 erre is megoldást tud nyújtani, elegendő a ragasztófelületre fújni, és fél perccel később már le is tudjuk törölni egy nedves ruhával a kívánt felületről.

 

A legnagyobb ellenség: a pillanatragasztó

A pillanatragasztót gyakran használjuk a háztartásban, sok esetben jelent számunkra gyors megoldást. Azonban használat közben gyakran túlfolyik, összeragasztva a kezünket. Nem is gondolnád, de ilyenkor is a WD-40 a tökéletes megoldás.

Elegendő egy kisebb mennyiséget az érintett felületre fújni, és egyszerűen le tudjuk dörzsölni a kezünkről. A WD-40 számára nem jelent gondot az elcseppenő ragasztó eltávolítás sem.

 

 

Szőnyegtisztítás felsőfokon

A szőnyegtisztítás macerás és körülményes dolog, sok esetben nem is képesek a hagyományos folttisztítók megszabadítani a rá kerülő szennyeződéstől. A WD-40-el azonban a makacs foltok vagy ragasztónyomok is eltávolíthatóak kis mennyiség használata esetén is.

Ha ráspricceltük a WD-40-et a szennyezett felületre, pár percig hagyjuk hatni, majd tisztítsuk ki a szőnyeget a szokásos folttisztító szerrel. Ezzel a módszerrel gyerekjáték a ragasztó eltávolítás.

 

Ha szeretnél még ehhez hasonló hasznos praktikákról olvasni, a WD-40 blogján mindig találsz újdonságokat!

 

Felelősségi nyilatkozat

A WD-40 termékeinek bemutatott és ismertetett felhasználási módjait a felhasználók szolgáltatták a WD-40 vállalat számára. Ezeket a felhasználási lehetőségeket a WD-40 vállalat nem tesztelte és nem is képezik a WD-40 vállalat hivatalos felhasználási ajánlásait. A WD-40 vállalat termékeinek használatakor, kérjük mindig hallgasson a józan észre! Mindig kövesse a használati utasítást és mindig tartsa szem előtt a csomagoláson feltüntetett figyelmeztetéseket! 

Kapcsolat

Meteor CEE H-2461 Tárnok, Pacsirtamező u. 2. Hungary

© 2021 WD-40 Company