A zsírtalanító spray használatával sokkal gyorsabban végezhetünk a tisztítással, takarítással változatos felhasználási területeken, melyekre talán nem is gondolnál. Lássunk néhány esetet, ahol a zsírtalanító spray segíthet:

Konyha

Kézenfekvő, hogy a konyhát említsük először, hiszen minden háztartásban megtalálható és főzés után mindenki küzdött már a makacs zsír és olajfoltokkal. Talán eddig eszedbe se jutott, hogy érdemes lenne a WD-40 Specialist Zsírtalanító Spray-t is felvenni a háztartási zsírtalanítók sorába. Tegyél egy próbát a kiábrándítóan makacs zsírfolttal akár a szennyezett konyhapulton, a mikrohullámú sütőn, vagy az egyéb konyhai elektromos eszközökön és teszteld a hatását!

A zsír oldása után a felületet alaposan meg kell tisztítani mosogatószerrel. Vigyázzunk, hogy a spray használata során ételt, vagy italt ne szennyezzünk be!

Fürdőszoba

A zsír és olajok a bőrünkről, kozmetikai termékekből könnyen eldugíthatják a fürdőszoba lefolyóit, makacs foltokat képezhetnek a felületeken. Zsírtalanító spray-vel egyszerűen megszabadulhatsz a szennyeződésektől, viszont a használat után mindenképpen fertőtlenítsük is a felületeket!

Kedvencek

Szeretjük az állatainkat, viszont társaságukkal – főleg amíg fiatalok és neveletlenek – együtt jár, hogy néha kellemetlen szagú, nehezen eltávolítható foltokkal megküzdenünk miattuk. Ha még nem jutott eszedbe, hogy kipróbáld, alkalmazd a WD-40 Zsírtalanító Spray-t a foltokon és újra felhőtlenül élvezheted a kedvenceddel töltött időt!

Ablakok, redőnyök

Biztosan töltöttél már el órákat az ablakok pucolásával, nehezen eltávolítható szennyeződések miatt. A WD-40 segítségével könnyen feloldhatod az ablakokon található szennyeződést, majd elég egy tiszta ruhával áttörölnöd újra a felületet és végeztél is az ablakkal! Víztaszító hatása révén segíthet, hogy sokkal ritkábban kelljen az ablakok tisztítását elvégezned. A redőnyök tisztítása szinte lehetetlen, de nem zsírtalanító spray-el! Próbáld ki, segíteni fog.

Szerszámok

A szerszámok legtöbbjét érdemes az előírásoknak megfelelően zsírozni, olajozni, viszont, ha esetleg túlzásba vittük, vagy olyan eszközök szennyeződtek, melyeknek nem kellett volna használjunk bátran zsírtalanító spray-t! A WD-40 Specialist használatával akár egy lépésben tudjuk a legtöbb szerszám karbantartását elvégezni, biztosítva ezáltal a hosszú élettartamot.

Edények, fazekak, serpenyők

Térjünk vissza egy gondolat erejéig a konyhába. WD-40-et használhatsz a fent említett eszközök tisztítására is. Ha beleszáradt, égett az edényekbe az étel, fújd be WD-40 zsírtalanító spray-el, hagyd hatni és meglepően könnyedén fogod a szennyeződéseket eltávolítani! Nagyon fontos, hogy az edényeket alaposan mosd el használat előtt, elvégre a zsírtalanító spray rendkívül sokoldalúan felhasználható, de „fűszernek” teljes mértékben alkalmatlan! A WD-40-nel való szennyeződés feltételezése esetén az étel, ital fogyasztásra alkalmatlan!

Szövetek, ruhák

Bármilyen eredetű folt is legyen, érdemes kipróbálni a szöveteken a zsírtalanító spray erejét! A WD-40-et alkalmazhatod vérfoltok esetén is, valószínűleg több alkalomra lesz szükség a folt teljes eltüntetéséhez, főleg, ha régi, de motiváljon, hogy megmentheted kedvenc ruhadarabodat!

A „varázslatos” WD-40

Már-már mesébe illő, hogy milyen sokrétű felhasználási lehetőséget biztosít a WD-40 Specialist Zsírtalanító spray (Degreaser spray). Mielőtt elkezdenél kísérletezni a különböző spray-kkel a piacon, adj egy esélyt a WD-40-nek!

A WD-40-et használat előtt mindig ellenőrizd egy kevésbé látható részén az alkalmazási felületnek, így megbizonyosodhatsz arról, hogy nem károsíthatja!

Neked van saját bevált módszered a zsírtalanító spray használatával? Oszd meg velünk a tapasztalataidat!

 

Kipróbáltad tippjeink egyikét és elégedett vagy az eredménnyel? Oszd meg ismerőseiddel a bejegyzést!

 

Felelősségi nyilatkozat

A WD-40 termékeinek bemutatott és ismertetett felhasználási módjait a felhasználók szolgáltatták a WD-40 vállalat számára. Ezeket a felhasználási lehetőségeket a WD-40 vállalat nem tesztelte és nem is képezik a WD-40 vállalat hivatalos felhasználási ajánlásait. A WD-40 vállalat termékeinek használatakor, kérjük mindig hallgasson a józan észre! Mindig kövesse a használati utasítást és mindig tartsa szem előtt a csomagoláson feltüntetett figyelmeztetéseket!