tracking

Csináld magad tippek lakásfelújításhoz

Teljesen mindegy, hogy új házat építtetsz vagy egy felújításnak látsz neki, a következő csináld magad tippek garantáltan a segítségedre lesznek, mielőtt egyáltalán tervezni kezdenél!

  1. Csináld magad tipp

Válaszd ki az aktuálisan legfontosabb, évszaknak megfelelő feladatot. Például, a fagy, a tél már a nyakunkon van, ezért válassz ehhez kapcsolódóan: fűtés rendszerhez, tetőhöz, szigeteléshez, kéményhez kötődő feladatot, amit meg tudsz magad is csinálni.

  1. Tippünk

Gondolod végig, biztosan meg tudod csinálni magad? Igen, ez a második legfontosabb lépés, ugyanis a Youtube-on nagyon egyszerűnek tűnhet egy feladat megoldás, megfelelő szakértelem és felszerelés birtokában. Viszont, néha költségesebb lesz egy-egy csináld magad projekt, mire mindent beszerzel és megfelelő rutinra is szert teszel a feladat megoldása közben. Sajnos manapság nem egyszerű jó szakembert sem találni, ezért mindenképpen kérd – hozzád hasonló esztétikai normákkal rendelkező – ismerősöd, barátod, család tagjaid ajánlását. Ha nem kapsz megbízható ajánlólevet az adott munkára, egy mesteremberről  ilyen módon, kérj referencia munkákról képet, videót és köss egy munkaszerződést ami téged véd!

  1. Csináld magad tipp

Ha már felszerelés, a feladathoz szükséges szerszámok a munkádat könnyítik-gyorsítják meg és a végeredmény is biztosan jobb lesz a megfelelő eszközök birtokában. Ha tudod, hogy egy-egy szerszámra folyamatosan szükséged lehet érdemes megvásárolni, ha viszont belátható időn belül nem tervezel dolgozni vele, inkább kérj kölcsön/bérelj egyet. A bérléssel lekerül a válladról a karbantartás és a garancia időn túli meghibásodás terhe is.

  1. DIY tipp

A csináld magad projektek esetében a minőség javítása és a költségek csökkentése a cél általában, így bármit vásárolsz a projektedhez ne a legolcsóbb alapanyagokat, eszközöket válaszd. A minőségi termékek a munkádat segíteni fogják és valószínűleg nem kell kétszer-háromszor egy feladatnak neki kezdened.

  1. Legfontosabb tippünk

Az utolsó tippünk minden csináld magad projekt előtt, hogy szerezz egy flakon WD-40-et! A lakás építés-felújítás során egészen biztosan hasznát fogod venni. Ha megmarad valamennyi, biztos lehetsz benne, hogy szükséged lesz rá, amint valami elkezd nyikorogni, rozsdásodni, szorulni, foltot hagyni…

Felelősségi nyilatkozat

A WD-40 termékeinek bemutatott és ismertetett felhasználási módjait a felhasználók szolgáltatták a WD-40 vállalat számára. Ezeket a felhasználási lehetőségeket a WD-40 vállalat nem tesztelte és nem is képezik a WD-40 vállalat hivatalos felhasználási ajánlásait. A WD-40 vállalat termékeinek használatakor, kérjük mindig hallgasson a józan észre! Mindig kövesse a használati utasítást és mindig tartsa szem előtt a csomagoláson feltüntetett figyelmeztetéseket! 

Kapcsolat

Meteor CEE H-2461 Tárnok, Pacsirtamező u. 2. Hungary

© 2021 WD-40 Company