tracking

WD‑40 Specialist®

dynamic arc

WD‑40 Specialist® termékek Mindenkinek

Termék a legmagasabb igényekhez.

untitled design (12)
ecommerce ready a7403144 1 (1)

Specialist termékek Mindenkinek

WD40 Specialist termékcsaládunk ideális társ, különösen, ha az adott iparágra jellemző munkákról van szó. Finomítottuk az Univerzális termékünket, hogy professzionális minőségű kenőanyagokat, kenő- és tisztítószereket kínáljunk Neked. Minden Specialist palackunk rendelkezik egy Smart Straw applikátorral és a Spray 2 Ways technológiával, ami végső rugalmasságot biztosít a termék használata során.

ecommerce ready 30000 penetrant 11oz straw up spray (3) (1)

Hívd a Specialistákat a bonyolult munkák elvégzésére!

Az intenzív használat és a nehezebb feladatok során a WD–40 Specialistra bátran hagyatkozhatsz. Például a nagy teljesítményű fehér lítium zsírunk kiválóan alkalmazható nagy igénybevételű, fém-fém alkalmazásokhoz. Használhatsz olyan termékeket is, mint a nagy teljesítményű PTFE kenőanyag vagy a nagy teljesítményű szilikon kenőanyag a precíziós munkákhoz specifikusabb követelményekkel.

ecommerce ready 30055 contact cleaner 11oz straw down spray (3)

BÁRMIHEZ, AMIRE CSAK SZÜKSÉGED VAN, HASZNÁLJ WD‑40 SPECIALIST TERMÉKET.

WD40 Specialist termékcsaládunk kiváló választékot kínál a zsírok és zsírtalanítók közül. Elérhető továbbá a Specialista csavarlazító spray, ami pillanatok alatt behatol a beragadt elemek közé, segítségével gyorsan lazíthatjuk meg a kívánt elemeket.

WD‑40 Specialist® termékek

Lépj velünk kapcsolatba

Meteor CEE Kft. 

2461 Tárnok, Pacsirtamező u. 2. Magyarország

www.meteorcee.com