tracking

WD‑40 Specialist® Bike

dynamic arc

WD‑40 Specialist® Bike

igazi biciklis kínálat az igazi kerékpárosoknak

untitled design (9)
AdobeStock_250861639

A KERÉKPÁROZÁS NEM CSAK HOBBI; EZ EGY ÉLETMÓD.

A WD40 Specialist Bike termékcsaládunkat kifejezetten azok számára terveztük, akik a motorral szemben jobban szeretik a pedálozást minden évszakban és időjárási körülmény közt. Tudva, hogy mennyire nagyra tartod kerékpárod állapotát, a WD40 BIKE termékcsaládunkat úgy alakítottuk ki, hogy a szervizelés, a karbantartás és a használat során is megtaláld a legmegfelelőbb terméket.

AdobeStock_145796896

SZAKÉRTŐK KUTATTÁK ÉS FEJLESZTETTÉK KI.

A kerékpáros csapatokkal és szakértőkkel széles körben kutattuk és fejlesztettük a Specialist Bike kínálatunkat. A kategóriájában a legjobb termékcsaládot biztosítjuk, amely választ ad minden igényre. Az amatőr kerékpárosoktól a vasárnapi futamon át a vezető sportolókig, az országúti és terepversenyeken: a felhasználók támaszkodnak a termékeinkre, hogy fenntartsák és meghosszabbítsák kerékpárjuk életét. Most már kevésbé kell aggódnod a körülmények és az előtted álló út miatt.

ecommerce ready lubrificante catena condizioni umide

A WD‑40 SPECIALIST BIKE SEGÍTSÉGÉVEL AZ IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLENÜL KERÉKPÁROZHATSZ!

A Bike termékcsaládunk minden helyzetre megfelelő terméket kínál. A gyorsan száradó hatékony zsírtalanító tökéletes választás, amely megtisztítja a láncot és a váltórendszert. Ha kiváló minőségű PTFE kenőanyagot szeretnél a maximális kenéshez bármilyen időjárás esetén, próbáld ki a Bike All Condition Kenőanyag terméket. A WD–40 Bike Cleaner egy univerzális spray, amely könnyen eltávolítja a sarat, a szennyeződéseket.

WD‑40 Specialist® Bike termékek

Lépj velünk kapcsolatba

Meteor CEE Kft. 

2461 Tárnok, Pacsirtamező u. 2. Magyarország

www.meteorcee.com