tracking

banner superbikes 1920x385
team wd40 british superbikes1

WD-40® Csapat Brit Superbikes

A GR Motorsport Ltd-t 1995-ben alapította meg szponzor/versenyzői kapcsolatban álló Tony Robinson és Brent Gladwin.

A korábbi nyerő bajnoki páros idő előtti felbomlásához, Brent sérülése vezetett. Így született a csapat.

Annak érdekében, hogy ne vesszen kárba a szakértelem és felszerelés, elhatározták, hogy fiatal motorosoknak segítenek eljutni a győzelemig.

A 2016-ban brit bajnokká vált csapat célja, hogy fiatal tehetségeknek segítsen a fejlődésben, szerepeltetve őket a Brit Superbike Bajnokság futamaiban.

Liam és Alistar mindketten a 2014-ben – a fiatal tehetségek fejlesztésének céljából – alapított Stauff Connect Akadémia színeiben indulnak a versenyeken. Az Akadémia segít mindkettőjüknek, hogy elérjék a kitűzött bajnoki céljaikat és magasabb szintre emeljék tudásukat.

Elért eredmények

  • trophy 13 brit bajnokság
  • trophy 1 Európa bajnokság

A csapat

mason law 18

Mason Law

Mason 2017-ben csatlakozott a csapathoz és 2018-ban már a Brit Superbike Bajnokságban kezdett versenyezni. Mivel a 600 cm3 kategóriát sikeresen végig vitte, az 1000 cm3 kategóriába lépett tovább.

Mason fiatalon kezdett motorozni, eredetileg off road kategóriában. 2012-ben váltott aszfaltmotorra, melyet azonnali siker kísért, rögtön az első szezonjában megnyerte a Kawasaki Nemzeti Junior Bajnokságot.

Becenév: Outlaw
Születésnap: 1995.11.25
Születési hely: Benfleet
Kedvenc futam: Cadwell Park

liam delves bsb

Liam Delves

Liam is the youngest rider in the team, competing in the HEL Motostar Performance Chamionship. Liam has already shown great promise and talent early on and is looking to show his class within this series. As a previous NG National GP125 Champion, Liam knows how to win and will certainly look to continue this with the team. Away from the track, Liam enjoys going to the gym and playing video games.

Becenév: Delvesy
Születésnap: 2000.07.22
Születési hely: Birmingham
Kedvenc futam: Donnington

alistair seeley 18

Alastair Seeley

Alaistair Seeley 2018-as szezonban csatlakozott a csapathoz. Ő képviseli a WD-40/Stauff Connect Akadémia csapatát a Superstock 1000 Bajnokságon.

Alaistar, aki a kitartó versenystílusáról ismert, a Brit Bajnokság győztes tapasztalatait használja fel az újabb cím megszerzése érdekében.

Becenév: Wee Wizard
Születésnap: 1979.10.04
Születési hely: Carrickfergus
Kedvenc futam: Snetterton

További oldalak

Kapcsolat

Meteor CEE H-2461 Tárnok, Pacsirtamező u. 2. Hungary

© 2021 WD-40 Company