tracking

Hogyan védhetjük meg a kerékpárunk fém alkatrészeit WD-40® univerzális spray termékkel?

Dolgok, amire szükséged lesz:

Ennyi időre lesz szükséged hozzá: 30 perc

Hogyan védhetjük meg a kerékpárunk fém alkatrészeit? – BEVEZETÉS

A kerékpár láncának karbantartása és olajozása nagyon fontos, viszont a kerékpár többi fémrészét is védeni kell a kerékpár teljesítményének fenntartása érdekében. Ne aggódj, mert ez a rövid útmutató megtanít, hogyan védhetjük meg a kerékpárunk fém alkatrészeit a WD-40 univerzális spray termék segítségével!

 

1. lépés

Hogyan védhetjük meg a kerékpárunk fém alkatrészeit WD-40 univerzális spray termékkel?

TISZTÍTSD MEG A KERÉKPÁROD

Mielőtt elkezded a kerékpár védelmet, győződj meg arról, hogy a kerékpárod tiszta és készen áll a munkára. Helyezd a kerékpárod egy kerékpárállványra, hogy minden alkatrészhez szabadon hozzáférhess. Locsold le tiszta vízzel a kerékpárodat, és permetezd be WD 40 Specialista Motorbike tisztítóval az egész kerékpárt a teljes tisztítás érdekében. Néhány perc múlva öblítsd le.

 

2. lépés

Hogyan védhetjük meg a kerékpárunk fém alkatrészeit WD-40 univerzális spray termékkel?

SZÁRÍTSD MEG A KERÉKPÁROD

Miután megtisztítottad, töröld le a kerékpártod. Ügyelj arra, hogy ne maradjon nedvesség a kerékpáron, mert az károsíthatja a védelmi folyamatot.

 

 

 

3. lépés

WD-40 UNIVERZÁLIS SPRAY HASZNÁLATA

Miután a kerékpár teljesen megszáradt, itt az ideje megragadni a WD-40 univerzális spray terméket. Permetezd be a termékkel a kerékpár összes fém alkatrészét, beleértve a vázat, a kormányt és a kerekeket is. Ügyelj arra, hogy a termék ne kerüljön a gumiabroncsokra vagy fékező felületekre, mert ez károsodást okozhat.

 

Hogyan védhetjük meg a kerékpárunk fém alkatrészeit? – KÖVETKEZTETÉS

A WD-40 univerzális spray termék használatával a kerékpár fémfelületeinek védelme érdekében megbizonyosodhatsz arról, hogy a kerékpár készen áll a használatra, mivel a termék finom bevonatot hagy maga után, amely megvédi a fémet a szennyeződésektől és a korróziótól is. Most már tudod, hogyan védheted meg a fém kerékpár alkatrészeket a WD-40 segítségével, és mennyire fontos ezt megtenni.

Felelősségi nyilatkozat

A WD-40 termékeinek bemutatott és ismertetett felhasználási módjait a felhasználók szolgáltatták a WD-40 vállalat számára. Ezeket a felhasználási lehetőségeket a WD-40 vállalat nem tesztelte és nem is képezik a WD-40 vállalat hivatalos felhasználási ajánlásait. A WD-40 vállalat termékeinek használatakor, kérjük mindig hallgasson a józan észre! Mindig kövesse a használati utasítást és mindig tartsa szem előtt a csomagoláson feltüntetett figyelmeztetéseket! 

Kapcsolat

Meteor CEE H-2461 Tárnok, Pacsirtamező u. 2. Hungary

© 2021 WD-40 Company