matomo

A jolly joker WD-40® kenőanyag – a motorbiciklitől a kerti szerszámokig

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
loading...Loading...

A WD-40 termékei mindent mozgásban tartanak. Karban tarthatod velük a biciklid láncát, a kerti szerszámaid – de nem mindegy mit melyik készítményünkkel kezelsz! Az alábbiakban összegyűjtöttünk több felhasználási módot, amivel növelheted a használt tárgyaid élettartamát.

WD-40 kenőanyag 60 év múltán is a társad marad

Szeretnél végre találni egy olyan készítményt, ami egyszerre védi meg a fémet a rozsdától és a korróziótól, behatol a beragadt alkatrészek belsejébe, kiszorítja a nedvességet, és kitűnő kenést biztosít? Akkor a WD-40 Multi-Use Product nevű termék Neked lett kifejlesztve!

A benne található vegyületet eredetileg a rakéták víztaszító anyagaként használták, de a kutatók hamar felismerték a készítmény hasznát otthoni és ipari környezetben is.

Nem kell kidobnod a régi kerti szerszámaidat! A WD-40 akár 60 év múltán is változatlanul segít megőrizni a gépek és szerszámok állapotát a hobbi barkács és ipari felhasználóknak egyaránt.

Profi szakembereknek profi kenőanyag

A WD-40 Specialist kenőanyagokat a végfelhasználókkal fejlesztettük ki. Olyan szakemberekkel, akik a mindennapi életben speciális kezelést igénylő anyagokkal foglalkoznak, úgy, mint fém, műanyag, üveg, vagy lágyabb anyagokkal: fa, gumi, PVC, vinyl. Ezen utóbbi anyagokra a WD-40 Szilikon spray ajánlott, ami nem hagy foltot, erős, kiváló kenést biztosít, nem szívja fel a piszkot, véd a nedvesedés ellen.

Az elsőkézből érkező visszajelzéseik alapján tudtunk a szakemberek hétköznapi problémáira megoldást találni a termékek elkészítése során. A PTFE vegyületet tartalmazó termékek garantálják a kitűnő kenő és védelmező hatást, a súrlódások és kopások csökkentését, a szerszámok és felszerelések élettartamának meghosszabbítását.

Kenőanyag tudatos motorosoknak

A minőségi kenőanyagok gyakori használatának szükségét a mozgásban levő tárgyak esetén felesleges is hangsúlyoznunk, nem mindegy azonban, hogy milyen speciális terméket használsz a motor állagának karbantartására.

Annak érdekében, hogy a motorláncaid ne ragadjanak meg és ne törjenek meg a legrosszabb pillanatokban, használd a WD-40 Specialist Motorbike termékeit. A WD-40 Specialist Motorbike lánckenő spray tartós kenést és védelmet biztosít a motorláncoknak, kiváló anti-fling tulajdonságú. Kompatibilis O, X és Z-gyűrűs láncokkal is.

WD-40 termékek a biciklizés szerelmeseinek

Hobbid a biciklizés, munkaeszközöd a kerékpár, kétkeréken jársz munkába, vagy netán versenybiciklis vagy?

Akkor a WD-40 BIKE termékcsaládot ajánljuk Neked, ami kimondottan arra lett kifejlesztve, hogy védelmet nyújtson a biciklinek az év minden napján. Ezekben a termékekben is megtalálható a már említett PTFE vegyület, aminek köszönhetően ezek minden évszakban használható, gyorsan száradó kenőanyagok. Alkalmasak a láncok, forgáspontok, váltók és kábelek karbantartására. Ezenkívül segítenek megvédeni a súrlódástól, és gátolják a szennyeződések és a por rátapadását, kényes helyekre való bejutását.

Nem számít tehát, hogy hobbi barkácsoló, munkába tekerő biciklis vagy-e, esetleg profi szerelő vagy versenybiciklis, a WD-40 termékei közt megtalálod a Magadnak megfelelő kenőanyagot.

 

Kapcsolat

Meteor CEE H-2461 Tárnok, Pacsirtamező u. 2. Hungary

© 2019 WD-40 Company